LED scherm eerste etage langs A2 bij Waardenburg.

Bert Story is een bekende naam voor BMW auto’s in Nederland

Er zijn ook vestigingen in Nijmegen en Den Bosch. De vestiging in Waardenburg heeft eigen reparatie- en onderhoudsafdeling en is ook de meest prominente en mooiste locatie door de ruime opzet, grote showrooms en de faciliteiten. En Waardenburg is dus een uitgelezen plaats voor een goede promotie van de bedrijfsnaam en het pand met de vele modellen.

LED scherm

De eerst aanwezige reclame bestickering op de ramen is vervangen door een dynamisch LED-scherm. Op dit LED-scherm kunnen de belangrijkste modellen en berichten zeer indringend worden getoond aan de ruim 100.000 auto’s die dagelijks op de A2 langs het pand rijden. Steeds in aantrekkelijke kleuren, goed verlicht en dus zichtbaar, overdag en als het donker is. Deze vorm van verlichte signing is niet te missen voor voorbijgangers en zelfs op grote afstand zeer goed leesbaar.

Met dit LED scherm kan iedere reclame op elk moment worden vermeld. Door het gekozen LED-licht ontstaat een zeer hoge attentiewaarde dat dus wordt gezien door meer dan 100.000 bestuurders per dag.  Deze lichtreclame is zowel zuinig als duurzaam.

Het bedrijf Bert Story: BMW-dealer

Bij Story Waardenburg kunt u al jaren terecht voor de aanschaf, lease of onderhoud van uw BMW. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke klant wordt service op maat geboden. Naast nieuwe auto’s is er een groot aanbod BMW occasions. De werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur en de technici zijn opgeleid en bevoegd om aan alle modellen te werken. Er is een showroom met twee verdiepingen.