[vc_row][vc_column][us_image image=”6103″][vc_column_text]

3TAC GOES INTERNATIONAL

…en natuurlijk niet voor het eerst. Ook in het buitenland hebben we onze sporen inmiddels verdiend. Zowel in Frankrijk, België, Duitsland, Italië als in Dubai prijken ‘onze’ installaties. 

Dit keer was Keulen de eindbestemming om in opdracht van The Gym Society alle interne en externe signing te plaatsen.  

The Gym Society is een uniek concept onder de sportscholen en zo succesvol dat internationale uitbreiding een logische volgende stap is. Wat hen uniek maakt is het werken volgens de vijf kernwaarden: 

Exclusief, ongedwongen, bekwaam, betrokken en effectief.

Geen wonder dat men 3TAC als partner koos: deze kernwaarden zijn ons op het lijf geschreven. 

In 2017 zijn we betrokken geweest bij de aankleding van het eerste pand van The Gym Society in Nijmegen, en ook dit keer zijn wij gevraagd om met een uniek idee te komen voor de nieuwe locatie. We vinden het een ongelooflijke eer als klanten zo tevreden zijn dat het voor hen vanzelfsprekend is bij een volgend project weer aan ons te denken. Een belangrijke andere reden voor de vraag of wij mee wilden werken aan de nieuwe vestiging in Keulen is de snelheid waarmee wij complexe projecten kunnen produceren. De aangegeven deadline was een uitdagende, maar zoals onze directeur altijd zegt: ‘Onder druk wordt alles vloeibaar’, en dat was bij dit project niet anders. Het team kan onder druk snel schakelen en hele creatieve oplossingen bedenken zowel technisch als visueel. 

Het hele ontwerpproces was een zeer nauwe samenwerking tussen onze ontwerpafdeling, onze werkplaats en de klant. De lijntjes waren kort, de communicatie helder en stukje bij beetje groeide hierdoor de beeldvorming. Zo ontstond er uiteindelijk een ijzersterk geheel.  

The Gym Society had een aantal specifieke wensen. Zo is het zaak om vanuit de sportschool wel naar buiten te kunnen kijken, maar liever niet naar binnen. Hiervoor gebruikten we speciale raamfolie waardoor men buiten enkel een prachtige afbeelding ziet en de sporter aan de andere kant van het raam heerlijk naar buiten kan kijken, terwijl zijn of haar privacy volledig gewaarborgd wordt 

Een ander onderdeel waren de verschuifbare panelen. De look en feel van The Gym Society is warm en natuurlijk. Werken met hout is dan een erg mooie oplossing, maar ook weinig duurzaam en minder handzaam dan lichtere materialen. We ontwikkelden een verschuifbaar paneel, beplakt met een foto die past bij The Gym Society en voorzien van talloze lichtgewicht, aluminium kokers bekleed met hoge kwaliteit houtfolie waardoor de kokers niet te onderscheiden zijn van echt hout. Het effect van deze houtlook kokers voor de sprekende foto is fantastisch.  

 

 

We hebben ontzettend genoten van dit project, want hoe leuk is het om een pand met elk stukje aangebrachte signing meer en meer te zien groeien naar de uiteindelijke vorm. Het resultaat spreekt voor zich, het gehele interieur draagt bij aan de ontspannen sfeer die The Gym Society wil bereiken. Je zou haast zin krijgen in een workout ?  

Miranda Wassenaar, Co-Founder van The Gym Society:

De verschuifbare panelen zijn ware (kunst) objecten geworden! De samenwerking is zeer persoonlijk en professioneel met oog voor wat wij willen uitstralen als concept. 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]